Des de l'app

  1. 1
    Obre Perfil

    Inicia sessió amb el compte que vols eliminar.

  2. 2
    Ajustos › Seguretat i sessions

    Hi ha l'opció d'eliminació.

  3. 3
    Elimina el meu compte

    Confirma amb la contrasenya i escriu ELIMINAR.